REIKI

Qualsevol persona pot donar i rebre l’energia de Reiki, només fa falta haver estat iniciat per un Mestre i tenir la voluntat de practicar aquesta teràpia amb nosaltres mateixos i/o amb els altres.

Es fan iniciacions de 1º, 2º, 3º i mestratge de Reiki Tibetà, Reiki Tibetà Tàntric i Reiki Gautama Karuna.

Les iniciacions es realitzen en grups reduïts i la iniciació pròpiament és sempre individualitzada. És imprescindible tenir una entrevista prèvia, que és gratuïta.

Cada iniciació té una durada de 8 hores aproximadament.

Contingut del curs: part teòrica amb lliurament de dosier, iniciació i pràctica.

Lliurament de diploma acreditatiu.

Si t’interessa organitzar un Curs fora de Barcelona ens desplacem. Posa’t en contacte amb nosaltres.

—————————————————————————————————

INICIACIÓ PER DONAR SANACIÓ O AUTO SANAR SE  AMB REIKI

Per aprendre a donar teràpies amb Reiki has de ser inicieu @ per un mestre-professor. Ser Iniciat al Reiki és entrar en una nova forma de vida que el que mana és el teu espiritualitat que hi haurà estat augmentada i netejada per la iniciació. Això comportarà canvis en la teva vida i has d’estar disposats a això. És una gran responsabilitat que et durarà fins la teva mort.

POTS iniciar-te en 1r. i 2n. NIVELL EN UN CAP DE SETMANA

Perquè iniciar-se de 1r i 2n nivell junts. (No és imprescindible)

És molt fàcil d’entendre ara ja que les persones actualment estan vivint aquests canvis tan enormes que per TV ens comenten cada dia i també els perceben en la seva pròpia experiència diària.

Tindrem en compte que el sistema de Reiki que no es pot iniciar l’1r al 2n. si no han passat un mínim de quatre mesos és el Reiki Tradicional o Usui Shiki Rioho, ja que la seva vibració en aquests moments és baixa, amb els temps que correm ja que la vibració de la terra ha pujat moltíssim des que va arribar aquest sistema.

Jo no és que vulgui iniciar amb Reiki Tibetà per que sí, ja que també sóc Mestre / professor del Tradicional, però no m’agrada fer patir en va l’alumne iniciat, tenint en compte que possiblement la integració de les energies de la Iniciació en Reiki tradicional sigui molt lenta i en el transcurs hi ha mogudes (neteges) que seran considerables si la persona ha passat moments de la seva vida difícils i amb aquest sistema costarà un mínim de quatre mesos. En canvi en el Tibetà la neteja serà molt subtil i s’anirà produint paulatinament, durant sobretot els 21 dies de l’Auto – Sanació, però sense tant patiment com en el sistema tradicional.Una altra raó és que la persona iniciada en Reiki Tradicional quan fa Reiki a una altra persona sortirà possiblement pitjor que quan ha entrat a la consulta, encara que trigués dos o tres dies a sanar-se i trobar-se molt millor del que estava. Amb el Reiki Tibetà no hi ha crisi de Sanació i la persona surt de la consulta sempre millor que va entrar. No hi ha raó per el patiment en va si tenim unes eines millors com és El Reiki Tibetà.

Transcric en primer lloc, l’explicacion de 1r, 2n etc., Que és el que tinc en el manual que es lliurarà a cada persona quan s’inicia de Reiki

PRIMER GRAU

El primer grau sana nostres camps espiritual, mental i físic. Amb la iniciació del primer grau es sintonitza l’energia de l’alumne amb les energies del Reiki, sent canal de sanació de Reiki per imposició de mans, transmetent al pacient la sanació a nivell del cos físic.

Després de la iniciació, l’alumne, pot notar ja, l’energia subtil fluint per les seves mans i com més la utilitzi més amplificarà seu canal.

Sempre que ens connectem al Reiki, en ser un canal d’energia que flueix en una sola direcció, quedarem protegits d’interrelacionar energies amb el pacient.

Mitjançant les iniciacions estarem en situació de canalitzar l’energia Reiki per a tota la vida, ja que actua sempre, independentment de qualsevol tipus de creença, religió, professió, edat o experiència.

SEGON GRAU

En el segon grau es reben dos símbols per poder curar el nivell físic i el mental del pacient, i un tercer per fer les curacions a distància i curar la part espiritual. En rebre aquest segon grau s’eleven nostres nivells més subtils d’energia.

TERCER GRAU

Amb el tercer grau es reben dos símbols que activaran el poder treballar a nivells més profunds, amb nosaltres mateixos i els nostres pacients, amplificant la nostra connexió amb la consciència. Amb aquests símbols entra en contacte el conscient amb el subconscient i així sana l’esperit.

En tenir consciència, canviem els nostres antics modes de comportament en noves formes, ens tornem conscients que som els responsables de la nostra vida. ETS EL TEU PROPI MESTRE. I que som els creadors de les situacions que ens esdevenen dia a dia.

MESTRATGE

La Mestratge de Reiki ens apropa al «Coneixement de l’Ésser», objectiu últim de la vida humana al planeta terra i ens permet canalitzar energia des del pla causal.

La iniciació de Mestratge ens permet la transmissió de l’ensenyament i la iniciació d’altres persones a l’energia Reiki, sistema Usui Tibetà, alhora disposarem de quatre símbols més amb els que poder ajudar els pacients amb malalties greus.

La persona que vol accedir a aquest grau, rep una més alta vibració donant-li el poder i la responsabilitat d’ajudar a altres a que reconeguin la seva veritable essència, i portar així aquest coneixement a la seva vida.

Amb el primer grau només alinearà el teu cos a la vibracio del Reiki a nivell físic i com és poca la diferència a l’actual que emet el globus terraqüi, poc es nota només amb aquesta iniciació de 1r grau. A més hauràs de fer-te la teva mateixa Reiki imprescindiblement durant 21 dies després de cada iniciació, així que hauràs de fer-ho per duplicat si fas els dos nivells per separat, mentre que si els fas junts només són 21 dies. Els 21 dies de autoReiki després de cada Iniciació (sigui de 1r, 2n, 3r …) no pots deixar de fer ja que perquè el teu iniciació sigui perfecta has de passar per aquest pas molt important.

En fer el 1r i el segon junts

només han de passar 4 hores d’una iniciació a una altra i per l’experiència que tinc, ja fa que faig això des de l’any 2008, les persones iniciades d’aquesta manera estan encantades ja que noten el canvi moltíssim i sense cap moguda i sense haver de fer 21 dies + 21 dies, només una sola vegada, els 21 dies t’ajudaran a fer els canvis a nivell de vibració tant els Espirituals Mentals i físics

La vibració del primer al segon suposa un salt vibracional en el teu cos de tres vegades al que estàs actualment i fent els dos junts ser 6 vegades superior i sense cap moguda, només notaràs un canvi molt positiu i que ja no ets d’alguna manera la mateixa persona. Tot això s’explica en la reunió imprescindible prèvia a Iniciar-te ja que tu ets l’única que decideix si vols fer aquest pas tan important en la teva vida ja que tot comportarà canvis que et portaran a bon port.

La persona Iniciada rebrà un dossier de 1r.
grau i un altre de segon + el certificat de la seva iniciació, signat i segellat per Àngel Jordà. L’Àngel es membre de la “Alianza Española de Reiki”

Comments are closed.