Consulta d’Aura-Soma

Descobreix els teus colors. Descobreix el teu potencial.
     Aura-Soma t ‘ajuda a conèixe’t més a tu mateix, a connectar amb el teu interior, amb allò que ja saps però que potser has oblidat… Aura-Soma t’acompanya en el descobriment de tu mateix i a desenvolupar les teves qualitats i dons per a que puguis expressar-los i regalar-los al món.

     Aura-Soma és un sistema creat per Wicky Wall, farmacèutica professional i terapeuta amb més de quaranta anys de pràctica.
    Aura-Soma tracta de la sanación holística a través del color, de la sanación de cos, ment i esperit. No contempla|preveu un sol aspecte ni tracta simplement símptomes. Aura-Soma regenera, revitalitza l’aura humana. En aportar els colors apropiats restaura l’equilibri, permetent que el cos recuperi el seu ritme normal.
    Les ampolles d’Aura-Soma són de gran ajuda per a la sanación per mitjà de la visualització i també per a la respiració i meditació amb colors. S’han obtingut molts resultats positius simplement de tenir una determinada ampolla en una habitació o espai. Pot combinar-se amb efectes molt positius amb altres teràpies.
    Les ampolles d’Equilibrium són el cor del sistema terapèutic d’Aura-Soma. Les ampolles contenen combinacions d’oli i aigua amb colors naturals, olis essencials, extractes de plantes medicinals i energia de vidres|cristalls, formant resplandecents parells de colors, cada una de les combinacions servint a un propòsit determinat.

COM ÉS UNA LECTURA D’AURA-SOMA?
    La persona escull les quatre ampolles que més l’atreuen en aquell moment d’entre les 107 ampolles d’Equilibrium. El terapeuta interpreta el significat dels colors escollits, reconeixent el potencial i el propòsit de la persona en aquesta vida.   

   La selecció de les ampolles reflecteix també els talents o dons que la persona està preparada per manifestar una vegada siguin transformades les incomoditats i dificultats que porta del passat i viu en aquest moment.
    La persona haurà d’aplicar-se, durant aproximadament un mes, el contingut d’una de les ampolles seleccionades a la part del cos corresponent segons el color, agitant el seu contingut per barrejar les dues parts i personalitzar la loció a aplicar.
    La selecció personal de les ampolles constitueix el mètode de selecció més adequat, ja que la intuïció de la persona li permet escollir les ampolles més convenients en cada moment, sense intrusió per part del terapeuta. Els colors escollits són un autèntic mirall de la nostra essència, un reconeixement de les necessitats profundes del nostre ésser.
Aura-Soma ens dóna la possibilitat de reconèixer els nostres colors i posar-nos en contacte amb una perspectiva més clara del perquè estem aquí.

Comments are closed.