Aromateràpia energètica

     En què consisteix una visita d’Aromateràpia energètica?
     A través de l’entrevista i d’un reconeixement energètic de la persona, el terapeuta elabora una sinergia personalitzada d’acord a les necessitats actuals de la persona.
     El preparat conté olis essencials purs diluïts en una base d’oli vegetal d’alta qualitat perquè puguis aplicar-te’l al cos en determinats punts energètics durant els dies que et duri el preparat.
     Aquesta sinergia personalitzada t’ajuda en equilibrar a les teves funcions energètiques (emocionals, mentals…), ja que els olis essencials purs arriben a racons molt profunds del nostre interior, aportant-nos benestar, calor i equilibri. Actua a nivell emocional i també t’ajuda a prendre major consciència. Els olis essencials t’acompanyen subtilment en el teu procés de recuperació del teu equilibri físic o emocional o de canvi, respectant el teu propi ritme però actuant de forma profunda en el nostre ésser.
     Adequat per a bebès, nens, adults i gent gran.
     Indicat per a: viure amb més tranquil•litat, confiança, autoestima, determinació, dormir bé, creixement personal, superar pors, millorar el sistema immunològic…

Comments are closed.