Arquetips (Sanació espiritual per Arquetips, Sistema Colin Bloy)

El nostre cos físic, mental o espiritual, projecta, fora d’aquest, energèticament, formes geomètriques, emmagatzemant-les en l’aura. Aquestes formes geomètriques poden tocar-se i modificar-se per ajudar la persona a curar segons les seves necessitats i segons la malaltia que tingui. A aquestes formes projectades les anomenem Arquetips.
La tècnica amb Arquetips es basa en la coneguda Geometria Sagrada. Aquesta tècnica pot diagnosticar malalties de qualsevol òrgan o sistema del nostre cos: el sistema limfàtic, circulatori, muscular, nerviós, ossi, immunològic. Es detecta si l’arquetip corresponent està bé o no per saber si la part del cos que estem diagnosticant és saludable o presenta alguna alteració.
Una de les accions que podem fer amb més rapidesa és l’alliberament de traumes de gestació, de naixement, de la infantesa, d’adult, o de vides passades que frenen la teva evolució i que produeixen efectes perjudicials al teu cos i la teva ment.
En una teràpia amb Reiki, o de qualsevol altre tipus, és molt convenient utilitzar prèviament la tècnica dels Arquetips perquè totes les parts del cos del pacient que estiguin alterades puguin preparar-se, en un temps breu, per poder guarir-les amb altres energies de diferent vibració.

Sanció d’habitatges, llocs de descans, de treball, d’empreses de tota mena incloent hospitals o centres específics com Quiròfans. També oferim assessorament.

Comments are closed.