Reiki

Què és el Reiki?
La teràpia de Reiki és un mètode de canalitzar l’energia procedent de l’Univers a través de les mans del terapeuta per proporcionar salut i benestar i arribar a un major equilibri a nivell físic, mental, emocional i espiritual.
El Reiki és una antiga tècnica curativa que al segle XIX va redescobrir el metge japonès Mikao Usui, professor de la Universitat de Tòquio i estudiós dels mètodes naturals de sanació de les malalties. El Reiki no està lligat a cap creença ni pràctica religiosa.

Qui pot beneficiar-se d’una sessió de Reiki?
Qualsevol persona que ho desitgi pot donar i practicar Reiki. És adequat per a totes les edats, des de les mares embarassades, els bebès, nens, joves, adults i ancians. El Reiki potencia l’energia personal i accelera el procés curatiu i de creixement personal.

Com actua i què sentiràs?
La teràpia de Reiki regula alhora el cos físic, mental, emocional i espiritual. Equilibra les energies de la persona per poder superar més ràpidament una malaltia o molèstia. Actua sempre en les arrels dels problemes o malalties i ajuda a transformar-les de forma conscient i al ritme adequat a cada persona.
El Reiki és especialment recomanable per superar depressions i situacions d’estrès o ansietat. Relaxa el sistema nerviós i allibera tensions i emocions. Indicat per alleugerir els dolors de la fibromialgia, artrosi, per recuperar-se de lesions i fractures en la meitat de temps, abans i després d’una operació o d’un tractament de Quimioteràpia o Radioteràpia, per minimitzar els efectes secundaris del tractament de quimioteràpia, etc. El Reiki és excel•lent per tractar els problemes psicofísics que tant freqüentment pateixen els Músics.

Reiki augmenta la nostra confiança, autoestima, nivell de consciència, ajuda a descobrir qui sóc i ens connecta de forma positiva amb la resta de persones i éssers vius. El Reiki ajuda a veure i a viure la vida amb més relleu ja que augmenta la teva pròpia sensibilitat. El Reiki produeix bona salut, felicitat, seguretat en un mateix i estimula la creativitat.

Una sessió de Reiki es realitza de forma individual, amb visita concertada. Els menors d’edat han de venir acompanyats dels pares o tutor. El pacient, sense treure’s la roba, s’estira sobre la llitera de forma còmoda i relaxada mentre que el terapeuta aplica les seves mans, sense necessitat de contacte directe, sobre les diferents posicions del tractament. Una primera visita de Reiki pot durar entre una hora i mitja i tres hores, mentre que les següents visites duren entorn d’una hora hora i mitja. Es fan tractaments esporàdics d’una sessió per a un cas concret o continuats de dos, tres o més sessions si és necessari.

El Terapeuta de Reiki mai no substituirà el metge. Treballa per a l’equilibri del conjunt de totes les energies per poder superar més ràpidament les malalties o problemes. El terapeuta de Reiki no dóna la seva energia personal al pacient, sinó que canalitza l’energia de Reiki per transmetre-la al pacient a través de les seves mans.

INICIACIÓ PER DONAR SANACIÓ O AUTO SANAR SE  AMB REIKI

Per aprendre a donar teràpies amb Reiki has de ser iniciat @ per un mestre-professor. Ser Iniciat al Reiki és entrar en una nova forma de vida que el que mana és la teva espiritualitat que haurà estat augmentada i netejada per la iniciació. Això comportarà canvis en la teva vida i has d’estar disposats a això. És una gran responsabilitat que et durarà fins la teva mort.

POTS iniciar-te en 1r. i 2n. NIVELL EN UN CAP DE SETMANA

PER A MES INFORMACIÓ ENTRA A INICIACIONS AMB REIKI


Comments are closed.